Header image
 
 

Pradědovo tajemství

Doba přípravy 30 minut, vhodné k pivu nebo večer k fotbalu u televize

Suroviny:

    • 4 vepřové kotlety bez kosti
    • 1 sklenici zeleninového leča
    • 1 cibule
    • 8 stroužků česneku
    • 5 lžic oleje
    • 5 lžic rajského protlaku nebo kečupu
    • 0,1 l piva
    • 20 dkg strouhané Nivy (je možné kombinovat dle chuti)
    • Sůl
    • Pepř
    • Oregano
    • feferonky
    • 8 topinek

     

    Příprava

    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přendáme na talíř a do výpeku přidáme rajský protlak, zeleninové lečo, drcený česnek a pivo a mírně povaříme asi 3 minuty.Dochutíme pepřem, solí a oreganem. Maso dáme zpět a necháme prohřát. Na talíř klademe vždy dvě klasicky připravené topinky potřené česnekem a přelijeme je šťávou se zeleninou. Na to položíme porci masa a posypeme hustě strouhanou Nivou. Ozdobíme feferonkou. Dobrou chuť.

  Ziskejte penize za prijem emailu a SMS od ceske spolecnosti